Nič se ne more primerjati z znamko Abarth

Nič se ne more primerjati z znamko Abarth

ZGODBA ZNAMKE ABARTH

Zmogljivost za vsako ceno. Ideja se je rodila leta 1949 na temeljih vizije Carla Abartha. Njemu se lahko avtomobili v tej seriji zahvalijo za močan, odločen in nezlomljiv značaj, ki je skladen z njegovim znakom v horoskopu. Najprej je postal logotip, pozneje pa še zaščitni znak avtomobilov edinstvenih dimenzij, oblik, hitrosti in videza.

DEDIŠČINA

Majhni, spretni avtomobili z močnimi majhnimi motorji. Edinstvene linije in oblike, ki odražajo značilen italijanski okus in slog. Zmogljivosti, ki ne izhajajo le iz moči, temveč tudi iz možnosti dodatnega uglaševanja in spreminjanja nastavitev za pridobivanje maksimuma iz vsakega motorja. Ikona, ki ima kljubovanje zapisano v svojem DNK. Slog življenja, ki se hrani s strastjo vseh oboževalcev znamke Abarth in raste iz dneva v dan.

BODITE ORIGINALNI

Zmogljivost, ki ne izhaja samo iz moči, ampak tudi iz možnosti dodatne nastavitve in prilagoditve, da kar najbolje izkoristite vsak stroj.

Ikona, ki je kljubovala zapisu v svojem DNK. Življenjski slog, ki se hrani in raste vsak dan iz strasti vseh oboževalcev blagovne znamke Abarth.

Celo pri 11 letih je bil Carlo Abarth že legenda v nastajanju; pokrival lesena kolesa svojega skiroja z usnjenim pasom, da bi lahko šel hitreje in premagal starejše otroke v svoji soseski.