Abarth oprema

Abarth oprema

Prilagodite svoje vozilo Abarth

Komplet izpušnega sistema Record Modena

Kaj je zares edinstvenega na avtomobilu Abarth? Njegov zvok: močan in agresiven. Z eno besedo: edinstven!

Record Monza izpušni sistem

Kaj je zares edinstvenega na avtomobilu Abarth? Njegov zvok: močan in agresiven. Z eno besedo: edinstven! Nov proizvodni program izpušnih sistemov RECORD MONZA začenja s to idejo ter se razvija proti nizu dušilcev z vrhunskimi zmogljivostmi in vpadljivim slogom. Zahvaljujoč tehnologiji dvojnega načina delovanja lahko izboljšajo zvok motorja pri številu obratov nad 4.000 vrt./min. Preizkusite jih na cesti. Vsi se bodo obračali za vami!

Komplet vzmetenja Abarth Koni

Poseben komplet opreme, ki je zasnovan za izboljšanje odzivnosti in natančnosti krmila, kar se nadvse dobro ujema z lastnostmi avtomobila. Ta komplet je namenjen tistim, ki želijo optimizirati zmogljivosti in tudi varnost med vožnjo avtomobila. Tistim, ki želijo boljši oprijem ceste, večjo stabilnost in višjo stopnjo upravljanja.

Komplet zavornega sistema Abarth Brembo

Ko govorimo o naglem zaviranju na dirkalnih stezah in hkrati o zagotavljanju visokih zmogljivosti zavornega sistema pri vsakodnevni vožnji, Abarth ponuja poseben komplet dodatne opreme s sistemom Brembo. Ta omogoča hitrejše odvajanje toplote, ki se sprošča pri zaviranju, kar bistveno izboljša odzivnost vozila med zaviranjem. To omogoča uvedba plavajočih zavornih kolutov in večjih čeljusti (zaradi tega je obloga v ravnini z zavorno površino zavornega koluta).

Komplet platišč Abarth Esseesse

Klasika, ki nikoli ne odide iz mode. Eden prvih kompletov za prilagoditev znamke Abarth je znova v ponudbi v sodobni različici, skladno s potrebami novih dirkalnih avtomobilov Abarth. Kar se tiče videza, vas bo komplet Esseesse pustil brez sape. Namenjen je vsem, ki iščejo agresiven avtomobil v igrivem slogu Abarth. Primeren je za modela 500 in 500C.

Komplet dodatne opreme Abarth Koni Esseesse

Dobljena vrednost je večja od seštevka posameznih delov. Vzemite neverjetne zmogljivosti, ki jih prinaša zgodovinski komplet dodatne opreme Esseesse – moč, navor in neprimerljivo hitrost – ter dodajte še nadzor, stabilnost in odzivnost, ki jih zagotavljajo profesionalni blažilniki Koni, in dobili boste močan avtomobil z močjo na potenco n. Cesta čaka na vas.

Komplet za prilagoditev Abarth 595

Najboljše, kar ponuja prilagoditev vozila. Z eno besedo: edinstveno! Izjemne zmogljivosti nastavljanja motorja – moč, navor in neprekosljiva hitrost – v kombinaciji s popolnim nadzorom, stabilnostjo in odzivnostjo, ki jih zagotavljajo profesionalni blažilniki Koni. Vse to zaokroženo z oznako 595 na strani in prtljažnih vratih. Čista agresivnost. Nadgradite svoje modele Abarth 500 in 500C z opremo v kompletu za prilagoditev Abarth 595. Opremo v kompletu je mogoče vgraditi v vse modele Abarth 500 in Abarth 500C. Pri vgradnji je potrebna homologacija in platišča R17 iz lahke litine.