Jamstvo FIT in 5 Plus

Jamstvo FIT in 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Abarth, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah.

JAMSTVO FIT

Redno vzdrževanje vozila je vitalnega pomena za dobro kondicijo vašega vozila in za varno vožnjo. Pri vožnji v Sloveniji veljajo pogoji, ki jih stroka označuje kot težje (klimatske razmere, krajše relacijske vožnje, pretežno mestne vožnje, ipd.), zato je redno servisiranje potrebno izvajati pogosteje in upoštevati časovne omejitve ne glede na število prevoženih kilometrov.

 

JAMSTVO 5 PLUS

Jamstvo 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Abarth, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Jamstvo 5 Plus prejmete ob nakupu novega vozila Abarths Abarth Financiranjem pri Summit Leasing, omogoča pa vam brezskrbno uporabo vašega vozila tudi po izteku 2-letne splošne garancije, vse do 5. leta starosti ali do skupno 120.000 prevoženih kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej).
Jamstvo 5 Plus prinaša številne prednosti, ki poskrbijo, da na kilometre, prevožene z vozilom Abarth, ostanejo izključno prijetni spomini:

  • prihranek pri vzdrževanju vozila, saj ste zavarovani pred nepredvidenimi stroški popravil;
  • vzdrževanje vozila v pooblaščeni servisni mreži s strokovno usposobljenim kadrom ter uporaba originalnih nadomestnih delov, karše dodatno podaljšuje življenjsko dobo vozila in skrbi za maksimalno zmogljivost;
  • številne ugodnosti storitve Asistenca Abarth, ki vam zagotavlja 24-urno pomoč doma in na cesti;
  • dodana vrednost pri nadaljnji prodaji vozila, saj je storitev Abarth5 Plus prenosljiva.

Z jamstvom 5 Plus vam ostane le ena skrb – redno vzdrževanje vozila Abarth.

Splošni pogoji | Pogodba