POSEBNI PAKET DODATNE OPREME ABARTH 595 IN 595C COMPETIZIONE PACK

Namenjen trdovratnim zaljubljencem v dirke. Vsi deli so izdelani iz satiniranega aluminija, zato so izjemno lahki. Komplet vsebuje ploščico za prag in stopalke z logotipom Abarth za menjalnik MTA, ploščico praga iz satiniranega aluminija, stopalko, zgornjim delom ročice menjalnika in ročico menjalnika z logotipom Abarth za menjalnik MT.

KOMPLET OPREME ZA VARNOST SAFETY & UTILITY KIT

Trikotnik, odsevni jopič, delovne rokavice in dve kemični bakli. Skratka vse, kar potrebujete v nujnem primeru, z logotipom Abarth in v dizajnerski torbici, dopolnjeno z baterijsko svetilko. Primerno za modele 500 in Punto.

PREDPRAŽNIKI

Štirje predpražniki s protizdrsno podlogo in oznako Esseesse na prednjih predpražnikih ter logotipom Abarth na zadnjih predpražnikih. Primerno za modele 500 in Punto.

KOMPLET ZIMSKE OPREME ABARTH WINTER KIT

V sili se junaki ločijo od povprečnežev. Komplet zimske opreme ABARTH WINTER KIT je pripravljen za vse zimske pogoje: zahvaljujoč platiščem iz visokozmogljive lahke litine in zimskim pnevmatikam Pirelli tudi sneg, led in mraz ne predstavljajo težav. Namenjen je vsem, ki se pripravljeni soočajo z izzivi celo v najtežjih in najzahtevnejših okoliščinah. Komplet zimske opreme Abarth Winter Kit prejmete v originalni leseni škatli in vsebuje naslednje: – 4 x platišča R16 iz lahke litine v mat črni barvi z osmimi kraki – 4 zimske pnevmatike Pirelli SNOWCONTROL (195/45 R16 84H) – okrasni kolesni pokrovi Abarth, ki so primerni za modele 500 in Punto.

KOMPLET ZIMSKE OPREME ABARTH NITRO WINTER KIT

Pričakajte zimo z neokrnjenimi zmogljivostmi Abarth, ne le z zimskimi pnevmatikami. Ekskluzivna snežna deska Nitro iz ponudbe serijske opreme Nitro Abarth Team: 157 cm lahke prožnosti za tehnološko najnaprednejše zmogljivosti na snegu. Adrenalin, snemanje v živo z odlično širokokotno kamero za motošport: polna visoka ločljivost, širok, 170-stopinjski kot snemanja, vodoodporna do globine 55 m ... in še mnogo več: platišča R16 iz lahke litine z osmimi kraki, zimske pnevmatike Pirelli Snowcontrol, okrasni kolesni pokrovi Abarth, nosilec za snežno desko. Primerno tudi za modele 500.

POKROVČKI ZA OLJE IN GORIVO

Eleganca se prepozna v podrobnostih. Lep primer so dizajnerski pokrovčki z zgornjim delom iz aluminija. Na voljo sta dve različici: z napisom »Esseesse« ali logotipom škorpijona. So posebej zasnovani za modele Abarth Grande Punto in Abarth 500 ter se lahko uporabljajo pri skoraj vseh modelih vozil Fiat, Lancia in Alfa Romeo z bencinskimi motorji. Primerni tudi za modele 500.

DODATKI

Abarth in Green Star znata zadržati izvirno zmogljivost. Ponujata vam naslednje: dodatke za hladilnik, motorno olje, visokozmogljive dizelske in bencinske motorje, dodatke za vzdrževanje, kot npr. čistilce za bencinske in dizelske motorje; posebne izdelke za vse površine na avtomobilu: stekla, armaturno ploščo, karoserijo, pnevmatike, platišča. Primerno za modele 500 in Punto.

TOMTOM® 2 ABARTH LIVE

Na osnovi zapisa v svojem DNK je Abarth personaliziral tudi BLUE&ME™ TOMTOM® 2 s srebrnim pokrovom z oznakami znamke in nekaterimi nadgradnjami osnovnih lastnosti sistema. Pripravljen je nuditi bolj varno, udobno in zabavno izkušnjo med vožnjo. Primerno za modele 500 in Punto.

OHIŠJA ZA KLJUČ

Komplet dveh ohišij za ključ Abarth, različici »race kit« in »speed kit« z oznakami znamke Abarth ter v kombinaciji barv škorpijona – bela/rdeča/črna. Primerno tudi za modele 500.

PREKRIVALO »VINTAGE«

Prekrivalo »Vintage« Abarth 595 izkazuje spoštovanje raznim modelom Fiat 500 Abarth, ki so bili proizvedeni med letoma 1965 in 1969. Tako bo vaš Abarth videti enako mamljivo tudi pod prekrivalom. Primerno tudi za modele 500.