X

ABARTH 595C

Abarth 595C, ki je prilagojen uporabnikovim željam, ima črno ali sivo platneno streho s spojlerjem enake ali kontrastne barve. Ponuja različne možnosti kombiniranja barv zunanjosti in notranjosti. Prenehajte sanjariti o svojem vozilu Abarth: uresničite svoje sanje. Varno in udobno se namestite v središču pozornosti: s stikali za upravljanje radia na volanskem obroču lahko izberete glasbo ali aktivirate funkcijo Blue&Me™, vaša pozornost pa bo ves čas usmerjena na cesto. Samo uživajte. Vsi, ki so se odločili za Abarth, so izbrali edinstveno eleganco s številnimi detajli. Spoznajte nešteto možnosti prilagoditev.

ZAČNITE ISKRENO RAZMERJE

Abarth 595C, ki je prilagojen uporabnikovim željam, ima črno ali sivo platneno streho s spojlerjem enake ali kontrastne barve. Ponuja različne možnosti kombiniranja barv zunanjosti in notranjosti.

Prenehajte sanjariti o svojem vozilu Abarth: uresničite svoje sanje. Varno in udobno se namestite v središču pozornosti: s stikali za upravljanje radia na volanskem obroču lahko izberete glasbo ali aktivirate funkcijo Blue&Me™, vaša pozornost pa bo ves čas usmerjena na cesto.

Samo uživajte. Vsi, ki so se odločili za Abarth, so izbrali edinstveno eleganco s številnimi detajli. Spoznajte nešteto možnosti prilagoditev.

Abarth 595
Tehnični podatki

TEHNIČNI PODATKI

MOTOR
1,4-LITRSKI TURBO T-JET Z 107 KW (145 KM)
VRSTNI 4-VALJNI T-JET, 1.368 CM3
NAJVEČJA MOČ 
107 KW (145 KM) PRI 5.500 VRT./MIN
NAJVEČJI NAVOR
206 NM PRI 3.000 VRT./MIN
POSPEŠEK
7,8 S (0–100 KM/H) (8,0 S Z MTA MENJALNIKOM)
NAJVEČJA HITROST
210 KM/H